Now Reading
Cristyz lanseaza alaturi de Pavel Stratan piesa „In Moldova”

Cristyz lanseaza alaturi de Pavel Stratan piesa „In Moldova”

Ce se intampla cand accentul moldovenesc se imbina cu beaturile hip-hop, ritmul de hora si 2 artisti cu stiluri inedite? – un super feat pentru single-ul “In Moldova”.

Filmarile la piesa “In Moldova” au fost facute la cetatea Neamt, iar personalul care apare in clip a fost din pura intamplare. Colac peste pupaza, nu era de ajuns ca bunul Dumnezeu ne-a rezervat o zi cum alta nu putea sa fie mai frumoasa, dar ne-a mai trimis si niste grupuri de copii turisti, ca sa ne infrumuseteze clipul”, Pavel Stratan.

O coproductie Cat Music si Voices Media, single-ul este compus de catre Cristyz si Pavel Stratan, iar videoclipul regizat de catre Ioana Gomoi ii aduce pe cei doi artisti intr-o locatie plina de farmec cultural si traditie, Cetatea Neamtului. In clip, alaturi de cei doi artisti, regasim si un grup de tineri dansatori, Ansamblul Ozana din Neamt.

Proiectul a inceput in urma unei sesiuni de studio cu un prieten de-al meu, Aftimescu. El mi-a aratat o idee de instrumental, facuta de Doru Beats, mi-a placut si am inceput sa producem aceasta capodopera impreuna cu Jay Murano, iar dupa o perioada de timp am cazut de acord cu echipa Voices Media sa ii trimitem lui Pavel Stratan un demo. In 2 zile am primit telefon de la el, mi-a spus ca-i place si ca trebuie neaparat s-o cantam live la zilele Vasluiului. De aici treburile au mers de la sine“, povesteste Cristyz

See Also

Daca tanarul Cristyz este la inceput de drum si a colaborat pana acum cu Nimeni Altu’, Levy, Deliric, Pavel Stratan si-a inceput cariera muzicala la inceputul anilor 2000 si a lansat 3 materiale discografice, dar si numeroase hituri.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top