Now Reading
Premiera in lumea muzicala din Romania – VUNK au lansat cel mai nou videoclip in prezenta a mii de oameni

Premiera in lumea muzicala din Romania – VUNK au lansat cel mai nou videoclip in prezenta a mii de oameni

Trupa VUNK a lansat aseara, in cadrul unuia din cele mai spectaculoase concerte in aer liber din ultima perioada, cel mai nou videoclip al formatiei. Momentul atat de inedit a constat mai ales in faptul ca, videoclipul s-a vazut simultan atat de catre toti cei adunati in Piata George Enescu din Bucuresti cat si in peste alte 20 de orase ale tarii si in prezenta altor cateva mii de oameni, concertul fiind transmis live pe internet.

Piesa “La nebunie” ce insoteste cel mai nou videoclip VUNK este ultimul extras de single de pe albumul “Nu scapa nimeni (fara emotii)”, lansat in 2012. Decizia trupei de a lansa aceasta piesa este pe cat de surprinzatoare, pe atat de naturala, asta si pentru ca se apropie perioada in care oamenii resimt cel mai mult nevoia acelui Suflet Pereche care sa-i insoteasca in toate calatoriile lor. Acest cantec vine ca un imn al celor ce-si cauta aceasta jumatate, o speranta si o motivatie dar si ca o declaratie de dragoste a celor ce si-au gasit sufletul pereche.

“‘Melodia si clipul nostru vorbesc despre cautari, despre calatoria pe care o facem mai mereu spre sufletul nostru. Pentru unii asta inseamna sa-si intalneasca perechea, pentru unii sa-si gaseasca linistea, pentru altii sa se regaseasca pe ei insisi, dar pentru noi toti este o calatorie necesara pe care o facem chiar si atunci cand stam pe loc. Poate cea mai importanta calatorie pe care o facem in viata, pentru ca nu tot timpul stim drumul pe care sa mergemspune Cornel Ilie, liderul Trupei Vunk.

Videoclipul vine totodata si ca un prim cadou de sarbatori pentru toti fanii trupei, avand in spate o echipa ce a dat dovada de o implicare mai mult decat intensa in intreaga productie. “Pentru clipul acesta am lucrat pentru prima data cu echipa fotografului Alex Galmeanu si ne bucuram ca a iesit unul dintre cele mai emotionante clipuri ale noastre si dintre cele care sunt acum pe piata.” (Cornel Ilie).

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top