Now Reading
Trupa ONE a lansat videoclipul single-ului “Hey tu”

Trupa ONE a lansat videoclipul single-ului “Hey tu”

Criss si Vlad, cei doi indragostiti din trupa ONE, au lansat in aceasta seara un nou videoclip plin de energie si buna dispozitie, pentru piesa “Hey, tu!”, compusa de cei de la Voltaj!

Piesa vorbeste despre viata in mansarda, despre cum o vedem noi si despre povestea de dragoste pe care o traim in viata de zi cu zi!”, au spus Criss si Vlad.

Clipul a fost filmat in doua locatii: mansarda din cladirea Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografie “Ion Luca Caragiale” (UNATC) si studioul lui Ducu Ion, D-Studio.

Scenariul, regia si productia au fost realizate de Vlad, alaturi de Rapha Tudor si echipa TV & Film Academy by Ruxandra Ion. “A fost primul nostru clip si speram ca ne-am descurcat cat mai bine! Am avut doua zile de filmare lungi, cu multe peripetii, am ras mult, am muncit si mai mult, iar rezultatul il veti vedea si voi, speram sa va placa”, a spus Rapha.

 

Pentru mine a fost o experienta inedita sa regizez propriul clip! A fost amuzant, pentru ca la un moment dat imi dadeam indicatii singur! Ce sa mai, au fost doua zile pe care nu le voi uita niciodata! Clipul a fost realizat cu ajutorul prietenilor, iar rezultatul ne bucura foarte tare! Se poate face un clip bun chiar daca nu ai un buget mare, ci doar o idee foarte buna si o echipa extraordinara in spate!a explicat Vlad.

See Also

A fost o mare bucurie sa ii vad pe Rapha si pe Vlad in spatele camerei, iar mai apoi pe Vlad langa mine, in fata camerei! Amandoi sunt talentati si dedicati, nu pot decat sa ii iubesc si sa fiu fericita ca lucrez cu astfel de oameni minunati! Am filmat peste 30 de ore fara sa obosim, ceea ce inseamna ca au reusit sa ne motiveze pe toti sa facem o treaba buna! Si am facut-o!”, a incheiat Criss.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top