Acum citește
Edward Aninaru, sedinta foto cu Naomi Campbell in Los Angeles

Edward Aninaru, sedinta foto cu Naomi Campbell in Los Angeles

Dupa accidentul pe care l-a avut vara trecuta in Romania, Edward a reusit sa isi revina si sa sustina proiectele pentru care venise in tara – workshopul “LoveLife” din Bucuresti si Timisoara care s-a bucurat de interes si de un numar mare de participanti.

Reintors in Los Angeles, Edward a continuat colaborarea cu reviste locale si s-a bucurat de oportunitatea de a o avea ca model pe nimeni alta decat Naomi Campbell. Prezent in casa Anastasiei Soare cu care facea o sedinta foto pentru o publicatie din Romania,, Edward a avut marea surpriza ca Naomi Campbell sa isi faca aparitia. Ea si-a dorit cateva fotografii, spre norocul fotografului roman.

Edward Aninaru este unul dintre cei mai renumiti fotografi romani cu proiecte in dezvoltare in ultimii 3 ani in Statele Unite ale Americii, pe langa Romania.

Dupa ce in ultimii ani a fost numit “fotograful INNEI” datorita sedintelor foto pe care artista le realiza in exclusivitate cu el, Edward Aninaru se afla in Los Angeles si deja isi poate trece in portofoliu nume mari cu care a colaborat.

Vezi și

Pe langa fotografie, Edward se ocupa si de regie. El a fost regizorul videoclipului INNEI -”More than Friends”, “INNdiA”, dar si al Antoniei “Jameia”.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus