Now Reading
Pepe a lansat “Da sau Nu”, noul single, o piesa produsa in colaborare cu Marius Moga si What’s UP

Pepe a lansat “Da sau Nu”, noul single, o piesa produsa in colaborare cu Marius Moga si What’s UP

Pepe incepe 2015 cum nu se poate mai bine lansand “Da sau Nu”, noul single, colaborarea cu Marius Moga, What’s UP si toata echipa de la DeMoga Music. Piesa s-a auzit pentru prima data in aceasta dimineata, lansarea in sine fiind unul dintre raspunsurile lui Pepe la intrebarile prietenilor si fanilor postate in ultimele zile pe Pagina Oficiala de Facebook a Artistului. Pepe intra in propriul joc si ca o continuare a campaniei de teasing, in perioada de promovare a piesei va raspunde cu “Da sau Nu” tuturor intrebarilor.

“Da sau Nu” a fost provocarea lui Marius Moga si a lui What’s UP pe care eu am acceptat-o cu mare bucurie. Toata echipa DeMoga a contribuit la productia noului single iar rezultatul se vede dar mai ales se aude si se aude foarte bine J. Parafrazand o vorba celebra … “Da sau Nu” este inceputul unei prietenii frumoase si mai ales, de lunga durata. Cu siguranta vom filma si un videoclip in perioada imediat urmatoare mai ales ca dupa numai cateva ore de la prima postare, feedback-ul excelent impune cumva acest lucru.”

Compozitia noului single apartine echipei de la DeMoga (What’s UP, Marius Moga, Vasilache Ionut Marius, Rosioru Madalin Ionut, Cotoi Alexandru). Partea de versuri, alaturi de What’s UP o semneaza si Pepe iar publishingul si productia, Pepe Latin Music, propriul label al artistului, coeditori fiind totodata si DeMoga Music Publishing si Future Arts Agency Publishing.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker