Now Reading
Un cantaret si producator roman, rasfat fara margini in Dubai!

Un cantaret si producator roman, rasfat fara margini in Dubai!

Dupa ce a f?cut cateva mii de Euro in noaptea de Revelion, Chi Pah, unul din cei mai apreciati producatori muzicali din Romania, responsabil pentru hitul “I need you more” (Crush & Alexandra Ungureanu), a mers sa se relaxeze in Dubai. Artistul este cunoscut pentru afinitatile sale fata de locurile exotice, in trecut fiind rezident in Cipru unde a concertat alaturi de Bob Sinclair si Basto.

Aceasta nu a fost prima vizita a artistului in Dubai, el fiind primul roman ce a concertat pe insula Palm Jmeirah, alaturi de Fred Wreck, producatorul lui Snoop Dogg, Dr. Dre si Eminem.

M-am simtit foarte bine in Dubai, m-am relaxat si am venit cu forte proaspete si pregatit sa produc cat mai multe hituri. Am vizitat superbul parc acvatic de acolo, unde am practicat scuba diving si am dormit la celebrul hotel de 7 stele de acolo. Nu vreau sa ma laud ca am foarte multi bani, pentru ca nu am, insa sunt adeptul principiului “Traieste clipa” si prefer sa ma rasfat astazi si sa astept sa vad ce-mi rezerva ziua de maine”, a declarat Chi Pah.

See Also

Chi Pah nu a mers doar pentru distractie in Emirate, el punand la punct un mini-turneu in Dubai, alaturi de Ryan Kyte.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker