Acum citește
Lexie Shine lanseaza single-ul „N-a fost sa fie”

Lexie Shine lanseaza single-ul „N-a fost sa fie”

Lexie Shine lanseaza single-ul „N-a fost sa fie”, o poveste despre o iubire neimpartasita, melancolie, momente triste cand suntem nevoiti sa renuntam la sentimentele pe care le-am fi pastrat toata viata, speranta pe care o pastram in suflet, o poveste cu un final nefericit care ne face sa spunem „Poate ca n-a fost sa fie/ Flacara atat de vie/ Amintirea ta ma cheama/ Ne uneste, ne destrama”.

Ce a fost n-are sa mai fie si ce nu este n-a fost sa fie. Dupa lacrimi, ura, frica si detestare, tot ceea ce ne ramane sa facem este sa ne resemnam in fata esecului. In timp, toate aceste sentimente trec si, chiar daca nu se vindeca, timpul aduce liniste.

Single-ul s-a potrivit perfect cu starea mea de spirit din momentul in care l-am ascultat si m-a facut sa realizez ca, cel mai important dupa o despartie dureroasa, este sa fim optimisti si sa vedem soarele din spatele norilor„, declara Lexie Shine.

Piesa „N-a fost sa fie”, un pop cu versuri in limba romana, este compusa de catre Ciprian Nica si Adrian Georgescu si ii pune in evidenta timbrul special a lui Lexie Shine. Artista nu este la prima colaborare cu studioul NMC & A.G. Productions, cu care a mai lansat atat piese cu versuri in limba romana, cat si in limba engleza.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentariu (1)
  • Yeah for first grade! Kellie, are you trying to ftetan her up ?? look at the size of that lunch box!! What is in there? Did she come home with all sorts of great stories?? Lexie! congratulations on going to 1st grade. You will learn so much this year and you must be really excited about that! Tell mom she doesn’t have to put the whole box of cereal in your lunch box.. just a little baggiy full. just teasing. Love you Lexie!Love you too Kellie! Did you and Derrick cry when she got on the bus?OK, I am writing a book. Love you all! Bye!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus