Now Reading
Reveria cuprinde Romania: Loredana pleaca in turneu!

Reveria cuprinde Romania: Loredana pleaca in turneu!

A fost “Dragoste”, a fost “Magic”, insa 2015 va genera “Reveria”! Loredana porneste, pentru al treilea an consecutiv, intr-un mega turneu national. “Reveria” inseamna 16 concerte, 14 orase din tara plus Chisinau, mii de fani visand impreuna cu Diva absoluta a Romaniei intr-un show unic, marca Loredana.

Pornim din nou in turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toti fanii mei din tara! Reveria va calatori prin toata Romania si la Chisinau, incepand cu 23 februarie, pana pe 15 martie! Voi fi alaturi de banda mea Agurida, de dansatori si invitati speciali in cea mai tare productie artistica a anului – Reveria!!! Un spectacol unic si irepetabil! De abia astept sa ne intalnim! Voi veni la voi acasa, asa ca rezervati-va locul din timp! Pe curand! Dragoste”, le-a transmis Loredana fanilor sai.

Loredana le ofera si in acest an romanilor care nu au ajuns la Sala Palatului un show de talie internationala, o productie magnifica, unica in Romania. Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe vandbilete.ro. bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, blt.ro.

Concertul care deschide marele eveniment va avea loc pe 23 februarie, la Pitesti, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

See Also

In plus, celebra cânt?rea?? promite show-uri incendiare ?i în Craiova (24 februarie, Teatrul National „Marin Sorescu”), Deva (25 februarie, Centrul Cultural „Dragan Muntean”), Timisoara (26 februarie, Filarmonica „Banatul”), Arad (28 februarie, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”), Cluj-Napoca (1 martie, Casa de Cultura a Studentilor), Suceava (2 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Botosani (3 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (5 martie, Teatrul de Vara „Radu Beligan”), Iasi (6 martie, Casa de Cultura a Studentilor), Chisinau (8 martie, Palatul National), Brasov (10 martie, Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu”), Ploiesti (11 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Galati (14 martie – Casa de Cultura a Sindicatelor) si Constanta (15 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top