Now Reading
MediaPro Music lanseaza un nou proiect hot: Gloria Melu – “Acelasi film”!

MediaPro Music lanseaza un nou proiect hot: Gloria Melu – “Acelasi film”!

La 21 de ani, se poate lauda deja cu o cariera impresionanta: a cantat pe numeroase scene din toata lumea si a facut parte din trupa fenomen LaLa Band. Gloria Melu revine astazi pe piata muzicala cu un nou single, “Acelasi film”, insotit de un videoclip incendiar!

Piesa sustine foarte mult ideea de cuplu perfect. Cred ca perfectiunea exista in momentul in care doi oameni sunt potriviti unul pentru altul si comunicarea dintre ei nu mai are nevoie de nicio subtitrare, exact ca in filme. Este o piesa tinereasca, in care ma regasesc foarte mult, mai ales ca sunt studenta la Actorie”, a spus Gloria.

Clipul, in regia lui Michael Mircea, a fost filmat pe parcursul a doua zile, pe terasa unui hotel si intr-o galerie de arta. Tinutele artistei au fost asigurate de Anca Staruiala si Gabriela Dendea, machiajul de Corina Hera si Ada, iar coafurile de Catalin Ciutu si Ada.

Mai mult decat atat, colegii de facultate ai Gloriei au fost prezenti la filmare, iar rolul iubitului sau din videoclip a fost jucat de Stefan Hitruc, tot coleg de-al sau. “Stefan a acceptat cu bucurie sa joace alaturi de mine in acest clip. Am lucrat foarte bine impreuna, ne-am simtit extraordinar la filmari”, a explicat tanara artista.

See Also

Toate lucrurile se intampla la momentul potrivit, iar acum este cel mai bun moment pentru a lansa primul meu single solo. Imi doresc ca piesa ‘Acelasi film’ sa ajunga la inimile ascultatorilor si sa fie pe buzele tuturor fanilor mei”, a spus Gloria.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker