Now Reading
Otilia lucreaza la piesa noua cu un cantaret faimos din Turcia

Otilia lucreaza la piesa noua cu un cantaret faimos din Turcia

Otilia, cantareata care a dat lovitura in tara si peste hotare cu hitul “Bilionera” pregateste in premiera pentru un artist roman o colaborare inedita si anume o piesa cu interpretul si compozitorul turc “Serdar Ortaç”. Ca nivel de popularitate in tara sa natala “Serdar Ortaç” are putini concurenti, unul dintre cei mai seriosi fiind insusi Tarkan. Inca de la lansarea primul album in 1994 urmand alte 17 albume, artistul continua sa fie iubit pe o categorie larga de varste incepand la cei mai mici pana la cei mai varstnici.

Otilia este foarte iubita in Turcia, acelasi lucrul il putem spune si de Grecia, Cipru, Bulgaria si alte peste 10 tari. In ianuarie am semnat multe contracte cu case de discuri importante din lume cateva dintre ele find din Italia, Franta, Germania, Polonia sau UK. Cateva zeci de concerte pentru 2015 in tarile enumarate mai sus au fost deja confirmate doar in ianuare. Suntem foarte bucurosi pentru rasplata muncii noastre si multumim tuturor celor ce ne-au fost aproapea declarat managerul Otiliei, Ionut Bejinariu.

Piesa “Bilionera” se apropie vertiginos de 50 milioane de vizualizari pe canalul Youtube a casei de discuri “JHaps Records”, casa ce o reprezinta la nivel international pe artista Otilia. Doar videoclipul in cateva luni de la lansare a strans cu usurinta 21 milioane, iar in topurile de difuzari pe radio “Otilia – Bilionera” a trecut in a zecea saptamana consecutiv in care a ocupat locul 1.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top