Now Reading
Single: Oana Radu & Dr Mako & Pacha Man – “Ea a fost prima”

Single: Oana Radu & Dr Mako & Pacha Man – “Ea a fost prima”

Dupa succesul rasunator al hit-ului “Tu” (peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube), Oana Radu revine cu single-ul “Ea a fost prima”, in colaborare cu Dr. Mako si Pacha Man.
Ea a fost prima” este o piesa personala, la care am muncit foarte mult si care sper sa ajunga la inimile ascultatorilor. Pentru aceasta melodie am abordat un concept diferit: o poveste de dragoste descrisa prin ochii unui artist si care foloseste termeni specifici domeniului in care acesta activeaza. Vreau sa multumesc pentru sustinere Cat Music si Voices Media, producatorilor muzicali Dr. Mako si Jay Murano, lui Pacha Man, tuturor celor care au muncit la videoclip (Ioana Gomoi, Bogdan Ciubotaru, Balan Cristian), inginerului de sunet Costin Milon, Catalin Cristea pentru copert?, celor de la Flormar pentru make-up, stilistei Raluca Banica, Angelic Studio pentru hair-styling si nu in ultimul rand managerului meu Florin Nedelcu (Live Artist)”, declara Oana Radu.
De fiecare data cand incep o productie noua ma simt ca un sculptor aflat in fata unui bloc de marmura, din care trebuie sa scoata o silueta perfecta; in limbajul industriei muzicale, aceasta silueta poarta numele de HIT“, declara Dr Mako.
Piesa “Ea a fost prima” este compusa de catre Oana Radu, alaturi de Dr Mako si Pacha Man, iar videoclipul este regizat de catre Ioana Gomoi si a fost filmat in Teatrul National din Caracal, Casa Universitarilor din Craiova, dar si intr-un restaurant din Bucuresti.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker