Now Reading
David Bisbal in vizita la Master Chef

David Bisbal in vizita la Master Chef

A patra editie „MasterChef Junior“ a oferit o surpriza tinerilor participanti in timpul competitiei de la Sevilla. In calitate de invitat special, David Bisbal i-a surprins pe tinerii bucatari pregatind un meniu pentru fani. Echipele au fost supuse unei probe eliminatorii, aceea de a gati pentru starul latino, David Bisbal si pentru un grup de peste 40 de fani.
Dupa spusele starului, acesta i-a ajutat gustand mai ales din diferitele tipuri de mancare, cele mai bine prezentate. Artistul a marturisit ca cel mai mult i-a placut „gazpacho”, un preparat culinar spaniol (o supa care se serveste rece-gheata). Mancarea lui preferata este paella si declara ca din toate preparatele culinare pe care le-a gustat in tarile in care a concertat, considera ca cel mai bun bucatar este mama lui, careia ii sugereaza sa se inscrie la un astfel de concurs culinar, pentru ca ar avea toate sansele sa castige premiul cel mare.
Adevarata surpriza a fost ca David Bisbal le-a oferit participantilor cate un exemplar al noului sau disc „Tu Y Yo“ insotit de autograf si i-a invitat la concertul pe care urma sa il sustina in aceeasi seara. Artistul i-a primit pe acestia in culise unde au stat de vorba minute bune, inainte de concert.
David Bisbal a marturisit ca trateaza cu maxima seriozitate si profesionalism cariera artistica si pentru ca are foarte multi fani in randul copiilor nu rateaza nicio ocazie de a cauta si de a incuraja adevaratele talente. El mai este prezent in cadrul altui show de televiziune cu maxima audienta, in emisiunea concurs „Vocea Spaniei pentru copii“, in rolul de jurat alaturi de alti doi artisti de prestigiu, Rosario Flores si Manuel Corrasco.
In acelasi timp, David Bisbal se afla in plin de turneu international de promovare al materialului discografic de succes, intitulat ”Tu Y Yo”. Cu aceasta ocazie, fanii din Romania se bucura de revenirea starului spaniol pe scena Salii Palatului din capitala intr-un nou concert incendiar! Biletele sunt disponibile la preturi cuprinse intre 80 – 395 lei si pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului si online prin www.ticketnet.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top