Now Reading
Pasiunea atinge cote extreme in cel mai recent videoclip al lui Pepe, “Da Sau Nu”

Pasiunea atinge cote extreme in cel mai recent videoclip al lui Pepe, “Da Sau Nu”

Multa pasiune si doua lumi total diferite, cam asa s-ar putea rezuma in doar cateva cuvinte povestea celui mai recent videoclip filmat de Pepe, un videoclip ce este din toate punctele de vedere unul incendiar. Dydy si Lucas Molina sunt rolurile principale, dansatori profesionisti, reprezentanti a doua genuri total diferite dar care impartasesc aceeiasi pasiune.

Cu toate ca nu mai este in prim plan intr-un clip de-al sau, Pepe nu a stat deoparte. Ba dimpotriva !!! Artistul a dansat impreuna cu cei doi artisti dar si alaturi de trupele invitate: Trouble, Bruce si echipa lui, dansatori de exceptie, ce au completat excelent atmosfera fierbinte a videoclipului.

Sunt sigur ca va fi o surpriza pentru toata lumea. Am vrut sa evit orice scenariu “previzibil”, am vrut o poveste atipica si ma bucur ca Dan Petcan a inteles perfect ideea mea. Dydy si Lucas au fost extraordinari in rolurile principale iar fetele de la Trouble si Bruce cu echipa lui au completat perfect tabloul pe care l-am schitat inainte.”, a declarat Pepe.

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a 24 de ore in doua locatii, un club din centrul Bucurestiului si in “Orasul Parasit”, o fosta platforma industriala, abandonata de ceva ani.

See Also

Clipul a fost filmat in regia lui Dan Petcan, DOP fiind Bogdan Filip intr-o productie coordonata de Radu Selaru / Zebra Film.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top