Now Reading
Single: Jo – “Soapte”

Single: Jo – “Soapte”

Jo lanseaza astazi noul sau single, “Soapte”, pentru care a filmat si un videoclip. Soapte vorbeste despre sentimentul reconfortant pe care il ofera iubirea impartasita, cu fiecare atingere, sarut si experienta traite alaturi de sufletul pereche.
Piesa a fost compusa si produsa de Randi (Andrei Ropcea) in studiourile Famous Production, si este lansata alaturi de Cat Music. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu, iar filmarile au avut loc in Halele Carol din Bucuresti. In videoclip, Jo danseaza alaturi de patru dintre membrii trupei de dans Anturaj.

„La piesa <> am lucrat alaturi de familia mea frumoasa – Famous Production. Este prima piesa in care am investit 100% suflet si in care cred extraordinar de mult. Consider ca am folosit reteta succesului si anume faptul ca am adunat langa mine oameni frumosi, care au adus energie buna, iar asta se vede in rezultatul final. Le multumesc prietenilor mei buni, Bogdan Daragiu si Cristian Miron, pentru implicarea si sufletul puse in proiectul meu. Sunt incantata si foarte fericita sa am langa mine, in sfarsit, echipa pe care am cautat-o atat de mult si fara ajutorul careia nu as fi putut ajunge la aceste rezultate.”, declara Jo.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top