Now Reading
Alexa si Alessia lanseaza single-ul „Allez”, insotit de videoclip

Alexa si Alessia lanseaza single-ul „Allez”, insotit de videoclip

Alexa este o tanara frumoasa si sensibila, cu o voce pe masura, iar pentru primul ei single a ales sa colaboreze cu Alessia, profesoarea ei de canto. Alexa vorbeste fluent franceza, engleza si spaniola. Muzica a inceput sa o studieze in urma cu 5 ani, iar de 2 ani face canto cu Alessia. Ii plac piesele pop, dar cel mai mult se regaseste in melodiile de dragoste.
Versurile single-ului „Allez” au fost compuse de Alessia, aceasta implicandu-se si la partea muzicala. „Alexa este una dintre elevele mele de la cursurile de canto, iar faptul ca acum lansam impreuna o piesa nu face decat sa ma bucure, sa vad ca a trecut de la stadiul de eleva a mea, la cel de colega de scena. Alexa imi este foarte draga, este un proiect in care am investit suflet si timp si ii voi dai intotdeauna sfaturi care sa o ajute sa-si indeplineasca visul, acela de a fi cunoscuta datoria pieselor ei.”, a spus Alessia.
Filmarile videoclipului au avut loc la Adora Urban Village de regie ocupandu-se Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production), cei care au lucrat si cu Puya, Connect-r, Doddy, Vescan, Red Blonde.
Clipul are o poveste interesanta si captivanta: „Iubitul meu din clip ma inseala, iar eu ma razbun, „what goes around, comes around”. Mesajul piesei este ca femeile loiale sunt cele mai puternice.”, a povestit Alexa.
Alexa a avut emotii la filmari avand in vedere ca este primul ei clip si a jucat alaturi de actori profesionisti, atat Gavril Patru, detectivul din clip, cat si Emil Mandanac, cel care joaca rolul iubitului, sunt actori la Teatrul National din Bucuresti. „ La primele filmari am avut emotii destul de mari, dar cand o vedeam pe Alessia ma concentram imediat si incercam sa dau tot ce e mai bun din mine. A fost o experienta super si am cunoscut oameni noi si minunati.”, a continuat Alexa.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker