Now Reading
“Pentru ea” – concert 3 Sud Est la Sala Palatului

“Pentru ea” – concert 3 Sud Est la Sala Palatului

Ai visat. Ai zambit. Te-ai indragostit. Ai trait cele mai frumoase clipe alaturi de persoana iubita. Muzica trupei 3 sud est ti-a fost alaturi intotdeauna, dar mai ales cand ai iubit, cand ai inceput povesti de dragoste sau cand ti-ai declarat sentimentele fata de jumatatea ta.

Si daca anul trecut ai retrait la intensitate maxima emotii, idolii unei generatii revin pe scena Salii Palatului, pe 5 martie 2015, cu un concert live pentru ea, pentru tine, pentru voi, un eveniment in care dansul iubirii se impleteste cu muzica 3 Sud Est.

Pentru ea ai facut gesturi necugetate, pentru ea ai fost in stare sa urci si munti, pentru ea ai mers pana in panzele albe, pentru ea ai cautat soarele din spatele norilor. “Pentru ea” este o noua fila din capitolul iubirii, o noua fila din povestea ta. In luna in care este celebrata femeia, persoana de la care primesti iubire neconditionata mereu, Mihai, Laurentiu si Viorel au pregatit o seara unica, o declaratie de dragoste pe care o vei putea spune pe note muzicale.

Trupa va crea momente unice, alaturi de band-ul live si de invitatii surpriza, intr-o mare desfasurare de forta. Concertul “Pentru ea”, care incepe la ora 19:30, aduce piesele cu care ai rezonat, noul single “Liberi”, un indemn spre libertate si curaj in dragoste, hitul “Emotii”, lansat in 2014, cu care 3 Sud Est a cucerit topurile muzicale, dar si intalnirea cu vise, bucurii, sperante, transmise prin puterea muzicii.

See Also

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, librariile Diverta, Carturesti, Humanitas, retelele magazinelor Germanos, Domo, Orange, Vodafone, InMedio, Oficiile Postei Romane si online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.blt.ro

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker