Now Reading
Roton face un featuring cu Gojira & Planet H

Roton face un featuring cu Gojira & Planet H

music-pictureCasa de discuri Roton este incantata sa anunte inceperea colaborarii cu artistii Gojira & Planet H.

Primul pas facut impreuna este lansarea piesei “Regele verii”, ale carei versuri sunt interpretate in timbrul unic al lui Robin Proca.

Cu un videoclip filmat in tonuri reci, “Regele verii” are un impact vizual puternic si ne vorbeste despre nostalgia verii, un anotimp pe care il asteptam cu totii si care, din pacate, intarzie sa apara.

Suntem entuziasmati sa lucram alaturi de artisti atat de creativi si versatili ca Gojira & Planet H. Sunt convins ca impreuna vom realiza lucruri memorabile intrucat tintim sa facem cunoscuta muzica electronica romaneasca in afara tarii” a declarat Catalin Muraru, A&R manager Roton.

Pe de alta parte, Planet H a apreciat colaborarea cu Roton ca fiind “de bun augur”, iar Gojira a adaugat: “Mi-a placut felul in care privesc lucrurile Catalin Muraru si Diana Munteanu de la Roton. In plan muzical, mai departe depinde de mine si de Paul. In privinta relatiei cu Roton, eu cred ca in orice relatie primul pas in a te face placut este ca, intr-o prima instanta, sa nu deranjez. ”.

Folosind ingrediente din techno, breakbeat si dubstep la care adauga o savoare de bass, Gojira pregateste mixuri inovatoare pentru muzica de la noi inca din 2005.

See Also

Planet H este un cunoscut producator, absolvent al Academiei de Muzica “Gheorghe Dima”. Pana acum si-a dedicat 10 ani din cariera muzicii electronice, timp in care s-a remarcat cu remixurile sale de dubstep realizate pentru artisti ca Vita de Vie, ROA sau Coma.

Impreuna, Gojira & Planet H au mai avut colaborari cu artisti din registre muzicale diverse: de la rock alternativ (Vita de Vie) la hip-hop (B.U.G. Mafia), pop sau dance (Delia), cei doi formand un duo redutabil care tine intotdeauna publicul in priza.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top