Now Reading
Eliza si Dorian Popa lanseaza un nou single, “Trofeu”

Eliza si Dorian Popa lanseaza un nou single, “Trofeu”

Eliza si Dorian Popa lanseaza o noua piesa, “Trofeu”! Cea mai noua productie muzicala KAZIBO reprezinta si single-ul de debut al celei mai fresh aparitii feminine din industria muzicala romaneasca.

Muzica pe care o canti trebuie sa te reprezinte, sa fie o prelungire a personalitatii tale si un mijloc de a impartasi cu cei din jur emotia interioara si trairile personale. Nu poti ajunge in inima ascultatorului decat daca esti tu, iar acesta este unul din motivele pentru care “Trofeu” mi-a placut de la prima auditie. De asemnea, colaborarea cu Dorian Popa m-a bucurat foarte mult, iar replica lui muzicala pe piesa completeaza perfect povestea trofeului”, a spus Eliza.

Si Dorian a fost incantat de aceasta colaborare muzicala: “Imi place foarte mult piesa, are un mesaj puternic si sper sa ajunga rapid in topuri! Am lucrat excelent cu Eliza, ne-am distrat foarte bine la filmarile videoclipului”, a spus cantaretul.

Eliza este absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si are experienta scenica indelungata in sfera pop-jazz underground. Proiectul ELIZA include si un band ce o va insoti pe artista in viitoarele concerte: “Am norocul sa am alaturi o gasca de instrumentisti valorosi, ce-mi impartasesc dorinta de a crea o muzica de calitate”, a explicat artista.

See Also

Piesa “Trofeu” este produsa de KAZIBO Music, compusa de Alex Pelin, Daniel Costache, Deaconu Dan Andrei si Ovidiu Baciu iar videoclipul este regizat de Deaconu Dan Andrei si Daniel Costache.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top