Now Reading
Delia promite sa aduca senzationalul la urmatorul nivel!

Delia promite sa aduca senzationalul la urmatorul nivel!

Cu o productie spectaculoasa, la care se lucreaza de mai bine de 3 luni, cu mai mult de 200 de oameni, peste 100 de costume, 12 dansatori, cel mai mare ecran led pe care l-a vazut vreodata Sala Palatului, mirificul band si sute de ore de repetitii, aventura ce inseamna“Pe aripi de vant”va fi momentul memorabil al anului.
Delia creaza prin acest concert un univers unde EMOTIA troneaza in toate formele ei – vazuta si traita prin ochii ei. Muzica se regaseste in tot si totul se construieste prin emotie.
Astfel, cantareata face o incursiune in istoria ei muzicala, incepand de la era N&D unde, impreuna cu fostul ei coleg Nick, va reinterpreta hiturile ce i-au facut cunoscuti, pana in prezent, unde se joaca imbinand rock-ul cu reggae-ul si funk-ul.
Mai mult decat orice, acest show va cuprinde o serie de marturisiri personale, legatura ei emotionala cu fiecare stadiu al vietii ei vazuta atat la nivel uman, cat si emotional. Cu siguranta momentul principal al spectacolului va ramane in memoria celorprezenti, caci Delia vine cu o premiera la nivel national in ceea ce reprezinta un show la Sala Palatului si va ramane unic prin frumusetea lui si nivelul ridicat de dificultate.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker