Now Reading
EXCLUSIV! EUROVISION 2015 ROMANIA| INTERVIU: LARA LEE

EXCLUSIV! EUROVISION 2015 ROMANIA| INTERVIU: LARA LEE

Desi cu un nume de scena nou, Lara Lee si-a dovedit pana acum din plin potentialul artistic in participarile la concursurile de profil unde s-a clasat de fiecare data printre finalisti.
Superman” este una dintre piesele favorite din Selectia Nationala din acest an. Piesa surprinde prin producatorii sai – echipa lui Margaret Berger si puterea pe care o exprima. Pentru ca, nu-i asa, cu totii avem nevoie de un salavator.
Star Gossip Magazine continua seria interviurilor speciale, oferite in exlusivitate de catre finalistii Eurovision Romania 2015 cu Lara Lee.

Buna, Lara Lee ! Bine te-am gasit pe noi. Pentru inceput spune-ne, cum s-a ajuns la numele de scena Lara Lee si cum te-ai decis sa participi la Eurovisionul din acest an?

Lara Lee este un nume nou, nu foarte cunoscut pe piata muzicala. Pot spune ca m-am reinventat, m-am maturizat. Numele meu real este Larisa Ciortan, fosta membra a trupei T&L, cu care am reusit performanta de ajunge pana pe locul 4 in primul sezon X Factor. Nu duc lipsa de experienta in ceea ce priveste Eurovisionul. Mi-am incercat norocul in 2012 tot cu T&L, piesa Twilight clasandu-se pe locul 6 la Selectia Nationala. Dar, ca sa revenim la intrebarea de mai sus, ideea schimbarii numelui am avut-o inca de la inceputul anului 2011, cand am participat si la X Factor UK, iar celor din staff le-a fost greu sa-mi pronunte numele.

Care sunt atuurile tale in fata publicului romanesc? De ce sa te votam in finala?

Am o piesa buna, cu potential de hit international, care poate aduce ceva nou si pe piata muzicala romaneasca, o echipa foarte implicata in acest proiect si un puternic aparat de promovare international, piesa fiind placuta si ceruta deja de posturile de radio internationale. Sunt pregatita sa imi asum aceasta responsabilitate pentru acest eveniment, sa muncesc din greu si sa demonstrez Europei ca Romania este o tara uimitoare care accepta ideile oamenilor.

Povesteste-ne putin despre piesa “Superman”. Cum ai ajuns sa colaborezi cu producatorii lui Margaret Berger,care este mesajul piesei?

Totul s-a intamplat prin intermediul retelei de socializare Facebook. La cererea unuia dintre cei mai buni producatori muzicali din Suedia. MachoPsycho, care a scris pentru Margaret Berger piesa I feed you my love -Norvegia 2013, unul din cantecele mele favorite, am acceptat aceasta provocare. Totul s-a intamplat in decursul ultimei saptamani de inscrieri, de aceea o pot numi o provocare, pentru ca timpul a fost limitat, insa rezultatul a fost pe masura!
Piesa Superman “povesteste” despre o fata care iubeste si este parasita de cel pe care ea il considera eroul ei; barbatul ideal. Ea are nevoie ca el sa o salveze de emotiile nesigure si chiar daca el se intoarce la ea, s-ar putea sa o paraseasca din nou. Cu totii am trecut prin asemenea momente in viata cand am avut nevoie ca cineva sa fie acolo pentru noi, pentru a ne simti in siguranta. Ziua putem lasa emotiile deoparte, dar noaptea devine dusmanul nostru atunci cand suntem singuri si nu putem fugi de sentimentele noastre.

– Cum va arata show-ul din finala?

Deocamdata nu pot dezvalui prea multe despre show …inca lucram la acest aspect. Pot spune doar ca voi avea backing vocals profesionist care va veni special din Suedia pentru Selectia Nationala.

Care este piesa ta preferata din toata istoria Eurovisionului?

Mi-au placut foarte multe melodii. insa preferata mea ramane “Day after day”cantata de reprezentantii Azerbaijanului, Elnur & Samir , in 2008.

Cu ce artist invingator al Eurovisionului ti-ar placea sa realizezi un featuring?

Loreen, cu siguranta!! Este fantastica!

Ce a insemnat pentru tine experienta X Factor?

See Also

Experienta X Factor m-a ajutat sa ma descopar ca artist, dar si ca om. Facand o analiza a acelei perioade, cred ca am inteles ca trebuie sa fii foarte puternic si foarte bine pregatit atat psihic, cat si profesional. Am invatat ca publicul este cel caruia trebuie sa i te daruiesti, cel pe care trebuie sa il castigi. Cand publicul te doreste, atunci te poti considera cu adevarat artist!

Ce planuri muzicale ai dupa Eurovision?

Planuri sunt multe. Insa voi lua totul pas cu pas. In acest moment, atentia mea este canalizata catre aceasta competitie, pe care imi doresc sa o castig, incercand din rasputeri sa ma autodepasesc.

– Lasa un mesaj pentru toti cititorii Star Gossip Magazine si sustinatorii tai!

As dori sa le multumesc tuturor celor care cred in piesa Superman si ma sustin. Fiti pozitivi, credeti in visele voastre, munciti din greu si fiti sinceri cu voi insiva!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top