Now Reading
Ruslana vine la EUROVISION Romania

Ruslana vine la EUROVISION Romania

Castigatoarea Eurovision Song Contest 2004, Ruslana, vine la finala Eurovision Romania, care va avea loc la Craiova in data de 8 martie. Ruslana va sustine un recital în cadrul spectacolului din Sala Polivalent?, din show nelipsind piesa „Wild Dances”, cea care i-a adus trofeul Eurovision, cu un total de 280 de puncte (un record de puncte la vremea respectiva). Piesa “Wild Dances” a dominat clasamentele muzicale europene timp de 97 de saptamani, stationand pe prima pozitie in Belgia timp de 10 saptamani consecutive. Albumul cu acelasi nume a fost vandut in peste 25 de ??ri ?i a castigat cinci Discuri de Platina in Ucraina. In Las Vegas, Ruslana a primit prestigiosul „World Music Award” pentru cel mai bine vandut artist, belgienii au inclus-o intr-un top al celor mai populari artisti, grecii au ales-o cea mai sexy artista, in timp ce in Ucraina a fost desemnata cea mai influenta persoana publica.

Pe scena Salii Polivalente din Craiova, la finala nationala a concursului Eurovision 2015 din 8 martie vor concura Luminita Anghel, Alexa si Aurelian Temisan, Voltaj, Baietii, Blue Noise, Rodica Aculova, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Super Trooper, Ovidiu Anton, Lara Lee si CEJ. Cine va pleca la Viena? Vom afla pe 8 martie, dupa votul publicului si notele juriului.

In finala Selectiei Nationale cele 12 melodii calificate vor fi supuse jurizarii publicului larg, dar si votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca in cazul votului juriului.

See Also

Selectia nationala se va desfasura la Sala Polivalenta din Craiova si va fi transmisa in direct de TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top