Now Reading
Eurovision 2015: La multi ani, Ovidiu Anton!

Eurovision 2015: La multi ani, Ovidiu Anton!

Concurentul este pentru a patra oara in finala Eurovision Romania, iar mesajul melodiei lui compuse de o echipa de muzicieni suedezi este: I‘m Still Alive. Azi implineste 32 de ani si afirma sus si tare: I‘m Still Alive. Ovidiu Anton se numara printre cei 12 finalisti Eurovision Romania cu melodia Still Alive.
Canta pentru a patra oara la Eurovision, este a patra finala la care participa si tot ceea isi doreste este sa cante. „Placerea mea este sa cant, nu-mi plac concursurile in mod special, dar imi plac mediul, anturajul si tot acest eveniment care se numeste Eurovision. Imi face placere sa fiu la Eurovision si sa transmit mesajul meu publicului. Particip de fiecare data cu mult entuziasm, cu forte proaspete”, ne-a spus Ovidiu Anton, finalist la Eurovision Romania 2015.
Mesajul meu – Still Alive – exact asta vrea sa spuna: ca sunt in continuare pe piata muzicala, in ciuda unei industrii muzicale neprietenoase cu ceea ce cant. Eu merg inainte, acesta este mesajul pe care doresc eu sa-l transmit publicului. Piesa mea este compusa de o echipa din Suedia – compozitorii Ylva Persson, Linda Persson si Peter Hageras – care a mai compus pentru alte selectii nationale din 6 tari (de exemplu Moldova, Belarus). Mi-a placut mult piesa, este o melodie pe care am simtit-o de la inceput si pe care o cant cu pl?cere. Initial, parea ca are o directie u?or resemnata, dar am adaptat-o stilului, felului meu de a fi: eu sunt un invingator, sunt still alive. Mi se potriveste foarte bine. De altfel, nu as veni niciodata la tv cu ceva ce nu ma reprezinta. Still Alive reprezinta inca o incercare! Rockul n-o sa moara!”, este convins Ovidiu Anton.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • Am vazut showul din seara aceasta daca era dupa mine lua locul 1 dar nu toti asculta rock ca mine. Piesa a fost super tare si interpretarea mai buna decat a celor de la voltaj dar asta e parerea mea…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker