Now Reading
FreeStay lanseaza piesa “Cersetori de iubire”

FreeStay lanseaza piesa “Cersetori de iubire”

In luna iubirii, trupa FreeStay face o surpriza tuturor celor care stiu sa pretuiasca iubirea pura, dincolo de cuvinte, dincolo de lucruri marete si dincolo de promisiuni – “Cersetori de iubire”.

Chiar daca in viata exista momente cand spunem ca nu cautam cu disperare iubirea, ne dorim atentie, incredere, timp, intelegere, prietenie si cautam toate modalitatile prin care sa simtim iubirea. Pentru ca atunci cand iubim cu adevarat, suntem fericiti.

De aceasta data, baietii de la FreeStay schimba registrul muzical si lanseaza o balada pop-rock “Cersetori de iubire”, compusa de catre Gabriel Huiban. In stransa legatura cu mesajul romantic si usor melancolic, piesa este lansata alaturi de un lyric-video filmat in alb negru.

“Ne-am gandit sa facem un cadou muzical tuturor si pentru ca iubim romaneste, surpriza noastra de Dragobete vorbeste despre dragoste. Din suflet, pentru voi! Va mul?umim ca ne sunteti aproape!”, declara Florin Ristei, solistul trupei.

Trupa FreeStay a luat nastere in urma cu 2 ani odata cu lansarea single-ului “Ea a fost Dana”, continuarea povestii pe care Florin Ristei o spunea in urma cu multi ani in piesa “Dana”, alaturi de trupa de pusti, “Amicii”. Din 2012 si pana acum, trupa FreeStay a concertat in sute de locatii din Romania, a lansat single-ul “Criminal Mind”, cu care baietii au participat in cadrul finalei Eurovision Romania, iar Florin, solistul trupei este marele castigator al emisiunii concurs X Factor Romania 2013.

See Also

In 2014, trupa FreeStay a lansat single-ul “Altfel de magie”, compus in studiourile HaHaHa Production, cu un videoclip in care cei 6 membri ai trupei, spontani si energici, intra intr-un joc cu o strategie bine pusa la punct, in care iubirea are de spus ultimul cuvant.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top