Now Reading
Pana pe 8 martie, bilete cu reducere la concertul DAVID BISBAL!

Pana pe 8 martie, bilete cu reducere la concertul DAVID BISBAL!

In mai putin de o luna de zile, latino lover-ul David Bisbal va face furori la Sala Palatului cu energia si farmecul sau, dar si cu melodiile de succes ce il poarta pe marele artist in toate colturile lumii. ”Buleria”, ”Digale” sau ”Corazon Latino” sunt doar cateva dintre ingredientele show-ului ”Tu Y Yo” , pe care David Bisbal il va darui admiratorilor din Romania in data de 18 martie, incepand cu orele 20:00.
Primavara debuteaza nu doar cu muzica live de neuitat, ci si cu vesti bune pentru reprezentantele sexului frumos sau chiar pentru domnii care sarbatoresc cu bucurie Ziua Internationala a Femeii!
Cu acest prilej, organizatorii concertului David Bisbal au dat startul unei oferte atractive, ce asigura reduceri speciale la toate categoriile de bilete, disponibile pentru concertul din data de 18 martie.
Pana pe 8 martie, cei interesati isi vor putea procura bilete cu 20% mai mici fata de preturile initiale. Oferta este disponibila atat pe platformele online www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si in magazinele Inmedio, Germanos, Diverta, TUI Travel Center, Libraria Mihai Eminescu si la casa de bilete a Salii Palatului.
In 11 ani de cariera, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicala latino la nivel international. A vandut peste 5 milioane de discuri, a avut sapte turnee internationale si peste 600 de concerte in jurul lumii. A castigat peste 60 de premii muzicale printre care doua Grammy si Cel Mai Bun Artist Spaniol Din Lume.
Ultimul sau album ”Tu y Yo”, lansat in luna martie a acestui an, a debutat direct pe locul 1 in 14 tari, devenind Best Seller–ul anului in Spania si depasind recorduri de vanzari in prima saptamana de la lansare. David Bisbal se afla in plin turneu de promovare al noului sau album ”Tu Y Yo”, concerte sustinute in Argentina, Peru, Chile si Spania, Mexic, Los Angeles si Romania.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker