Now Reading
Eurovision Romania 2015: ordinea intrarii in concurs

Eurovision Romania 2015: ordinea intrarii in concurs

Inca patru zile pana la finala Eurovision Romania, iar concurentii au aflat cum vor intra in concurs pe 8 martie, pe scena Salii Polivalente din Craiova.

Deschiderea va fi facuta de Calin Goia si colegii lui de la Voltaj, care o iau „De la capat” cu o noua participare la Eurovision, urmati de cei de la trupa Baietii („Dragostea in lanturi”) si Tudor Turcu (”Save Us”). Apoi schimbam ritmul si trecem la „Chica latina, cu Aurelian Temisan si Alexa.

In continuare, Rodica Aculova ne va canta despre lumina ei (”My Light”), Blue Noise vor incerca sa ne convinga acappella ca ”Love Won’t Run Away”, iar Ovidiu Anton, aflat pentru a patra oara la Eurovision Romania, ne va demonstra ca este un supravietuitor (”Still Slive”).

A 8-a va intra in concurs Lara Lee. Ramane de vazut daca ”Superman” va avea forta sa o trimita la Viena sau daca ritmul disco va fi suficient de convingator pentru a-i scoate castigatori pe cei de la Super Trooper (”Secret Place”).

”A Million Stars” ne aduce Luminita Anghel, la 10 ani de la urcarea pe podiumul Eurovision Song Contest, cand a reprezentat Romania la Kiev. Luminita va fi urmata de Cristina Vasiu, care va interpreta ”Nowhere” pe scena Eurovision de la Craiova.

Concursul se va incheia cu povestea de dragoste a suedezilor de la CEJ (”We Were In Love”).
Cei care nu mai au rabdare pana la finala si vor sa se decida cu cine sa voteze duminica, in finala nationala de la Craiova, au ocazia sa asculte toate melodiile din concurs si sa-si aleaga favoritii. TVR 1 difuzeaza, in patru emisiuni de promovare intitulate Selectia nationala Eurovision, toate cele 12 melodii finaliste. Ele pot fi urmarite marti, 3 martie, de la ora 17.00, vineri, 6 martie, de la 13.00, sambata, 7 martie, de la 14.30, respectiv duminica, 8 martie, de la 15.00, la TVR 1 si online, pe TVR+.

See Also

In seara de 8 martie, la finala nationala Eurovision, votul telespectatorilor va cantari la fel de mult ca cel al juriului. Melodia care va primi cel mai mare punctaj duminica seara va reprezenta Romania la faza internationala Eurovision, la Viena – mai intai in semifinala din 19 mai si, daca se va califica, si in marea finala, din 23 mai.

Selectia nationala Eurovision Romania va fi transmisa in direct de TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro, pe 8 martie, de la 20.30.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top