Now Reading
Primavara asta e despre “Bounce” si Miryam

Primavara asta e despre “Bounce” si Miryam

Indiferent de limba in care alegi sa descifrezi piesa Bounce, mesajul ramane acelasi: dragostea iti face inima sa tresalte! Si cand mai pui la socoteala si primavara care sta sa apara, nu ai cum sa stai deoparte.

Piesa Bounce reprezinta cel de-al treilea single semnat Miryam si totodata, un featuring cu insusi producatorul piesei Magic Juice(Marius Rozsdas). Lansat sub labelul d:traxz, Bounce aduce primavara in difuzoare prin combinarea versurilor romantice si optimiste cu linia melodica super energica.

De la primul play dat piesei Bounce in studio, m-am indragostit de vibe-ul pozitiv pe care il transmite si impreuna cu echipa mea, am decis ca acesta va fi urmatorul meu single. Feedback-ul bun venit din Coreea si Japonia ne confirma alegerea. Speram sa o faceti si voi!”, declara Miryam.

Dupa debutul inregistrat cu piesa One Love si succesul online obtinut de featuring-ul sau cu rapperul Kafu pentru melodia Zece vieti, Miryam Radulescu Anabtawi, pe numele sau real, este hotarata sa dea un refresh topurilor muzicale romanesti si nu numai.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top