Now Reading
Tudor Turcu spera sa castige inimile romanilor cu piesa „Save Us”, calificata in finala Eurovision Romania 2015

Tudor Turcu spera sa castige inimile romanilor cu piesa „Save Us”, calificata in finala Eurovision Romania 2015

Cu 3 zile inainte de finala selectiei nationale Eurovision implineste 33 de ani, varsta la care Tudor Turcu isi imparte viata intre muzica si pictura. Iar daca in 2013 a reusit calificarea in finala nationala cu melodia Hello – cand a cantat si a pictat pe scena – anul acesta spera sa castige inimile romanilor cu piesa Save Us, semnata de Gabriel Huiban.
Nascut in inima tarii, la Medias, Tudor marturiseste ca s-a apropiat de muzica mai tarziu decat alti artisti, la varsta de 19 ani, in primul an de facultate. Era si perioada in care avusese prima expozitie de pictura.
Eram tanar student la Arte, in Sibiu, cand muzica rock m-a cucerit definitiv. Muzica si pictura au fost si sunt de nedespartit in sufletul meu. Dupa 12 ani de experiente, am participat la preselectia concursului X Factor, iar dupa 6 luni de etape grele, dublate de incurajarile publicului care m-a indragit, am reusit performanta de a castiga Marele Premiu, in decembrie 2012. A urmat selectia nationala Eurovision 2013, unde am ajuns in finala cu melodia Hello, chiar de la prima participare. Tot ce am reusit sa fac in muzica datorez publicului, care m-a incurajat si sustinut tot timpul”, isi descrie Tudor parcursul de pana acum.
In ultimii 2 ani, Tudor Turcu declara ca a muncit si munceste din greu pentru pregatirea primului sau album muzical si a primei expozitii proprii de pictura contemporana.
In ceea ce priveste piesa Save Us, care l-a propulsat in randul celor 12 calificati in finala Eurovision Romania din 8 martie, difuzata in direct la TVR 1, Tudor Turcu declara: „Cred in melodie,cred in muzica buna, cred in oameni, cred in muzica ce ne salveaza, cred in mesajul ce il transmite. Imi doresc ca voi, prieteni, sa simtiti la fel si sa imi acordati increderea de a reprezenta cu onoare Romania la faza internationala Eurovision de la Viena. Multumesc tuturor celor care m-au format, incurajat si sustinut, care au crezut in mine”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top