Now Reading
3 Sud Est anunta invitatii speciali ai concertului “Pentru ea”

3 Sud Est anunta invitatii speciali ai concertului “Pentru ea”

Andreea Banica, Elena Gheorghe si Axenia – invitatele speciale ale trupei 3 Sud Est pentru concertul din 5 martie de la Sala Palatului.

Idolii unei generatii revin pe scena Salii Palatului, pe 5 martie 2015, ora 19:30, cu un concert live pentru ea, pentru tine, pentru voi, un eveniment in care dansul iubirii se impleteste cu muzica 3 Sud Est.

Pentru show-ul exploziv, baietii de la 3 Sud Est au invitate de prestigiu. Divele Andreea Banica si Elena Gheorghe, alaturi de frumoasa Axenia, vor canta piese celebre si vor crea momente unice, alaturi de trupa 3 Sud Est si de band-ul live, intr-o mare desfasurare de forta.

Printre spectatorii prezenti la Sala Palatului se vor numara si 20 de fotbalisti din echipa “FC Viitorul Constanta”, al carei manager este Gheorghe Hagi.

See Also

Concertul “Pentru ea”, care incepe la ora 19:30, va fi un spectacol inedit in care piesele cu care ai rezonat se vor impleti cu noul single “Liberi”, un indemn spre libertate si curaj in dragoste si cu hitul “Emotii”, lansat in 2014, cu care 3 Sud Est a cucerit topurile muzicale, in intalnirea cu vise, bucurii, sperante, transmise prin puterea muzicii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker