Now Reading
Super Trooper reinvie muzica disco si o aduc la Eurovision Romania

Super Trooper reinvie muzica disco si o aduc la Eurovision Romania

Colorati, sclipiciosi, vii, sexy si funky, Super Trooper aduc pe scena Eurovision Romania nostalgia muzicii disco.

Super Trooper promite pentru spectacolul de la Craiova un „show hipnotic”, la finalul caruia vom sti daca au gasit secretul si ritmul disco este suficient de convingator pentru a-i scoate castigatori cu piesa ”Secret Place”.

Suntem singura trupa din Romania ce readuce flavour-ul anilor ’70 printr-o adevarata repunere in scena a tot ceea ce a insemnat “70’s Disco Fever”, de la imbracaminte, dans, imagine, voci, coregrafia incendiara sub indrumarea lui Teodor Radulescu – fondator al trupei Teodor Balet. Am adus in Romania ceva nou: un show complet de muzica, imagine, karaoke, party, ceva ce antreneaza publicul in buna dispozitie. Si vrem sa ducem asta si la Viena, la Eurovision”.

Grupul s-a format in urma unui casting, realizat de K1-Premium Agency, iar Super Trooper inseamna: Tudor Man, Pavel Petricenco, Vlad Alecu, Andra Lupu, Andreea Vatavu si Daria Lupescu.

Cine sunt ei:

Tudor Man a participat la sezonul IV al show-ului „Vocea Romaniei”, unde s-a calificat in etapele live, in echipa lui Tudor Chirila. Tudor si-a inceput cariera muzicala ca MC, pentru a continua in proiectul muzical acustic “The Hearts”, apoi ca solist al trupei “Vox Electric Band”.

Pavel Petricenco este un artist de 26 ani, din Chisinau, obisnuit cu scenele din Romania. In 2007 a participat la „Megastar”, iar in 2009, la Festivalul Mamaia, cu piesa „Atunci cand visul devine realitate” (compozitie proprie). La concertul de aniversare a 11 ani de existenta a formatiei Proconsul, Pavel a urcat pe scena Salii Polivalente alaturi de acestia. In calitate de compozitor, Pavel a semnat piese pentru Proconsul, El Proyecto ?i One.

La doar 25 de ani, Vlad Alecu are in CV roluri in filme de lungmetraj si colaborari cu arti?ti consacra?i. A jucat in „Limani”, alaturi de Monica Birladeanu, dar si in „Palatul Pionierilor”, in regia lui Bobby Paunescu, film selectionat la Festivalul „Sundance”. Pe plan muzical, a colaborat cu artisti precum Connect-R, Narcotic Sound, Gabi Huiban, Phelipe si, in 2014, a participat la „X Factor”.

See Also

Constanteanca Andra Lupu a studiat saxofonul si a debutat in muzica alaturi de membrii familiei, in formatia “Tomis Quartet”. Pasiunea pentru muzica a dus-o si catre Facultatea Ovidius, unde a terminat sectia de pedagogie muzicala.

Andreea Vatavu, Jolie, cum o stiu unii, este absolventa a sectiei canto clasic a Liceului de Arta din Galati si a Scolii Populare de Arte din Bucuresti, dar are ca hobby-uri benzile desenate si gastronomia.

Pasionata de dans, fashion sau paranormal si detinatoare a unei diplome a Facultatii de Psihologie, Daria Lupescu si-a construit o cariera muzicala, studiind canto cu Crina Mardare. Apoi, a participat la concursuri TV gen „Megastar” si „X Factor” si a colaborat cu Tom Boxer si Costi Ionita.

>

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top