Now Reading
Rodica Aculova este nerabdatoare sa interpreteze piesa „My Light” pe scena finalei Eurovision Romania

Rodica Aculova este nerabdatoare sa interpreteze piesa „My Light” pe scena finalei Eurovision Romania

Face muzica de mica. Canta la violoncel, a terminat Scoala muzicala din Chisinau si Colegiul de muzica din acelasi oras, precum si Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice, la sectia Pop & Jazz Singing. Anul acesta, Rodica Aculova se numara printre cei 12 finalisti ai selectiei nationale Eurovision Romania, calificata cu piesa „My Light”.
Nu ne-am asteptat sa fim pe lista finalistilor. Cand am inscris piesa, ne-am spus sa incercam, dar am si uitat ca am facut-o. Iar cand ne-au sunat de la TVR sa ne anunte ca am reusit, am plans de fericire, a fost foarte emotionant!”, isi aminteste Rodica.
Mamica a unui baietel de 6 ani – Yanis, Rodica Aculova isi imparte viata intre elevii pe care ii invata muzica, festivalurile si concertele in Moldova si in strainatate (Portugalia, Spania, Italia, Grecia), studioul de inregistrari si viata de familie. Soarta i l-a scos in cale pe Ivan Aculov, cu care este casatorita si cu care lucreaza indeaproape. El este si autorul piesei „My Light”, dupa ce, anul trecut, tot el a compus si melodia cu care Cristina Scarlat reprezenta Moldova la Eurovision, in Copenhaga. De altfel, nici Rodica nu este straina de scena Eurovision, ea participand, in calitate de backing vocal, in 2007, la editia concursului de la Helsinki, Finlanda, cand Moldova a fost reprezentata de Natalia Barbu.
In ceea ce priveste participarea ei la selectia nationala din Romania si contracandidatii pe care ii va intalni pe scena de la Craiova, Rodica Aculova se arata increzatoare in mesajul piesei „My Light” si se bucura de prezenta ei in finala: „Sunt voci foarte bune in concurs, dar nu-mi pierd speranta si credinta in Dumnezeu ca piesa, prin mesajul ei, va ajunge la sufletele oamenilor. Pe ceilalti artisti nu-i privesc ca pe niste concurenti, ci ma bucur sa ii cunosc. La Eurovision e o atmosfera pozitiva, de prietenie si fiecare are sanse sa castige”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker