Now Reading
MediaPro Music lanseaza Baroq, un nou proiect muzical inedit

MediaPro Music lanseaza Baroq, un nou proiect muzical inedit

La numai 23 de ani, se poate lauda deja cu o cariera de suces: este un nume cunoscut in lumea jazzului din Romania, a sustinut nenumarate concerte si a castigat premii importante la diverse concursuri muzicale! Astazi, Baroq lanseaza piesa “Departe”, impreuna cu un videoclip iesit din tipare, intr-un decor SF, in care joaca vedeta de televiziune Adelina Pestritu.

Baroq (Alex Baroc) este un tanar de 23 de ani, nascut in Constanta, pasionat de muzica inca din copilarie. A studiat la liceul George Enescu, sectia Jazz, apoi a urmat cursurile Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, tot la sectia de Jazz.

Succesul l-a cunoscut inca de la 16 ani, cand a participat la primul festival din viat? sa, Sibiu Jazz Festival, pe care l-a si castigat.

“Departe” vorbeste despre momentul acela in care tot ce iti doresti este sa pleci undeva cu persoana iubita si sa lasi in urma toate problemele. “Ma regasesc in versurile piesei. Am trecut printr-un moment greu, cand parintii prietenei mele se bagau in relatia noastra, iar presiunea era asa mare incat imi doream sa plec departe si sa las toate problemele in urma. Tot ce imi doream era sa fiu cu ea”, a spus Alex.

See Also

Filmarile au avut loc la studioul Videolink si au durat peste 15 ore. Regia a fost realizata de Anton Sandu si Octavian Rachita. Tinutele au fost asigurat de Ana Andrei, de machiaj a fost responsabila Mihaela Buzica, iar de coafuri s-a ocupat Elisabeta Manole. Adelina Pestritu joaca in videoclip rolul femeii de care Baroq este indragostit. “M-am simtit foarte bine alaturi de echipa cu care am colaborat pentru realizarea acestui videoclip inedit. Alex este un tanar foarte talentat si am incredere ca va avea succes pe piata muzicala!”, a spus Adelina.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top