Now Reading
Radu Beligan joaca in cel mai nou videoclip Holograf, “De cate ori sa te iubesc”

Radu Beligan joaca in cel mai nou videoclip Holograf, “De cate ori sa te iubesc”

Primavara aceasta, Holograf are un cadou special pentru toti fanii trupei: formatia lanseaza un nou videoclip, “De cate ori sa te iubesc”, in care joaca maestrul Radu Beligan si tinerii actori Ada Condeescu si Adi Nartea.

Filmarile, in regia lui Alex Ceausu, au durat peste 18 ore si au avut loc la restaurantul Biutiful by Fratelli din Centrul Vechi al Capitalei (strada Gabroveni, nr. 6-8) si la studiourile Stage Expert. De coafurile artistilor s-a ocupat Alex Ifimov, machiajul a fost realizat de Romelia Pelin, iar tinutele au fost asigurate de Magda Mohamed.

Clipul este o metafora pentru trecerea timpului, infatisand o tanara (Ada Condeescu) alaturi de un barbat care imbatraneste de la un cadru la altul (jucat de Adi Nartea si apoi, de Radu Beligan).

Este o onoare pentru noi ca l-am avut alaturi in clipul nostru pe maestrul Radu Beligan si o bucurie ca am lucrat cu tinerii Ada Condeescu si Adi Nartea. Videoclipul are o idee frumoasa: imbatranirea si iubirea sunt strans legate. Ne-am inspirat din ‘Portretul lui Dorian Gray”: fata si iubirea raman vesnic tinere, doar personajul masculin imbatraneste. ‘De cate ori sa te iubesc’ este o piesa care anunta albumul pe care il vom lansa in aceasta toamna. Speram sa fie pe planul publicului”, a spus Edi Petro?el, tobosarul trupei Holograf.

See Also

“Inedita si neasteptata, colaborarea mea cu Holograf s-a dovedit una din cele mai agreabile ‘misiuni’ in afara ariei in care imi desfasor, de obicei, activitatea. Filmarile au avut loc intr-un cadru relaxat, pe care nu si-l permit decat adevaratii profesionisti, dar asta era de asteptat, avand in vedere ca vorbim de Holograf, o formatie al carui nume este sinonim cu elita rock-ului romanesc. O surpriza a fost ins? colaborarea cu mai tanara mea colega Ada Condeescu, pe care avusesem ocazia sa o vad pe scena si pe marile ecrane, dar cu care, din pacate, nu am mai avut placerea sa joc pana acum. Sper din toata inima ca noul videoclip va fi un succes, iar baietilor de la Holograf le doresc o cariera cel putin la fel de lunga si infloritoare ca a mea”, a spus Radu Beligan.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker