Now Reading
Diana Cavallioti, o noua vedeta la TVR 1

Diana Cavallioti, o noua vedeta la TVR 1

Sambata seara, de la ora 21.00, iubitorii umorului romanesc autentic primesc invitatie la Gala umorului. Emisiunea ce readuce pe micul ecran imagini cu cei mai iubiti actori ai comediei romanesti revine, din 14 martie, la TVR 1, intr-o noua formula de prezentare: Diana Cavallioti si Dragos Huluba. Gala umorului se difuzeaza sambata, de la ora 21.00, la TVR 1 si online, pe www.tvrplus.ro.

Pentru ca Eda Marcus se pregateste pentru rolul pe care il va juca o viata, acela de mama, echipa emisiunii Gala umorului o aduce in noul sezon, alaturi de actorul Dragos Huluba, pe colega sa de la Teatrul de Comedie, Diana Cavallioti. Absolventa a liceului Dinu Lipatti si a sec?iei Actorie din cadrul UNATC (2008), Diana e cunoscuta publicului roman pentru roluri din filme ca Amintiri din epoca de Aur (1 ?i 2) ori seriale precum Cu un pas inainte sau recentul Umbre.

Sa fiu invitata sa prezint alaturi de Dragos Huluba emisiunea Gala umorului a fost o mare bucurie. Nu stiam la ce sa ma astept, nu stiam daca ma voi acomoda, mai ales pentru ca nu stiam ce inseamna munca de televiziune. Tot ce stiam era ca imi placea la nebunie emisiunea si mai ales ideea de a oferi publicului revederea cu monstrii sacri ai teatrului si filmului romanesc. Este o experienta extraordinara si lucrez cu niste oameni minunati. Acum, sper ca si telespectactorii sa se bucure de prezenta mea alaturi de Dragos si sa se distreze pe masura timpului minunat pe care eu il petrec in echipa Gala umorului”, declara actrita, la debutul sezonului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker