Videoclip: Sianna – “Te rog”

Sianna alias Sirbu Ana s-a facut cunoscuta de-a lungul timpului ca compozitor si textier, semnand multe piese pentru artisti autohtoni dar si din afara tarii. Single lady, City Of Sleeping Hearts (Dj Layla), Iubire Cu Aroma De Cafea, Confession (Natalia Barbu), Beautiful Eyes (Leonid Rudenko), Gimme Your Love (Dee-Dee), Atunci Cand Ma iubeai (Lorina), Ma Dezbrac De Secrete (Roxana Nemes), Esti Prea Perfecta (Radu Sirbu), Dishi (Viktoria Daineko) sau Cersesc Iubire (Dima Trofim) sunt doar cateva din compozitiile pe care artista le-a semnat alaturi de producatorul muzical Radu Sirbu pentru casa de productie Rassada Music.
Sianna revine in forta cu o piesa sensibila in limba romana, intitulata “Te Rog” care este insotita de un videoclip, actiunea caruia este centrata pe imaginea frumoasei artiste.
?”Am lucrat cu oameni tineri, frumosi si talentati, care au inteles cu usurinta simplitatea cu care vreau sa “invelesc” aceasta piesa. Am vrut un videoclip in care sa primeze emotia interioara si exterioara pe care sa o redau cat mai natural si asta am primit. Piesa “Te Rog” pentru mine este foarte speciala si este inspirata din povestea de iubire a unei persoane dragi mie. Cand am scris primele versuri nu stiam ca o sa fiu tocmai eu cea care o va aduce la cunostinta publicului, dar ma bucur nespus de mult ca lucrurile au luat intorsatura asta iar piesa aceasta m-a ales pe mine. Sper ca cei care o vor asculta sa vada dincolo de imagine si sa auda dincolo de cuvinte, pentru ca in spatele acestui ambalaj exista o poveste extrem de sensibila “, a declarat artista.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker