Now Reading
Videoclip: Ester & Vescan – “Sub aripa ta”

Videoclip: Ester & Vescan – “Sub aripa ta”

Dupa celebrele colaborari cu Mellina, Kamelia si Alina Eremia, Vescan raspunde invitatiei unei noi talentate artiste: ESTER. Noul single se numeste “Sub aripa ta” si are parte de un videoclip deosebit, de actiune.

ESTER este prima artista MusicExpertCompany in colaborare cu Sprint Music, iar “Sub aripa ta” este primul pas oficial pe care il face pe scena muzicala.

ESTER: «Colaborarea cu Vescan a venit ca o surpriza placuta dupa piesa “Cuminte de Craciun”. Cand am auzit piesa “Sub aripa ta” am simtit ca mi se potriveste. Este o piesa de iubire in care o femeie, oricat ar fi de puternica pe cont propriu, tot la dragostea ei se intoarce, acolo unde se simte protejata si iubita, “sub aripa lui”. Imi doresc foarte mult ca piesa sa ajunga la inimile ascultatorilor, impreuna cu mesajul ca fara iubire, tot ceea ce facem poate fi un cliseu».

Vescan: «E o piesa care merita toata atentia: Ester e o voce foarte buna cu care am lucrat foarte bine si foarte rapid. Totul s-a intamplat in studioul Scandalos Music pe productia Mahia Beldo, la care a participat cu refrenul si Doddy, a fost din nou munca de echipa si cred ca multi tineri se vor regasi in mesajul piesei.»

See Also

Videoclipul in regia deja celebrilor Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production este unul de actiune, prezinta personajul interpretat de ESTER drept asasin platit si se potriveste de minune unei piese atat de profunde.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top