Now Reading
“Braila Stars Rise” – o noua provocare in materie de evenimente artistice vine din Braila

“Braila Stars Rise” – o noua provocare in materie de evenimente artistice vine din Braila

Duminica, 29 martie, cu incepere de la ora 20.00, brailenii de toate varstele sunt asteptati sa ia parte la un eveniment special si sa spuna DA provocarii de a-si cunoaste inca o data artistii! Evenimentul va avea loc in Sunrise Marina (str. Danubiului c/c str. Fata Portului, Braila), a cooptat sapte tineri , atat cu premii la activ si participari la cele mai importante festivaluri din tara, dar si noi, pregatiti sa infrunte din plin industria si piata muzicala romaneasca.

Initiativa a pornit de la ideea Andreei Mihalache, de origine din Braila, fondatoarea revistei nationale online Star Gossip Magazine, care a dorit sa arate ca si in Braila se poate face muzica buna si se poate canta bine.
Prin acest proiect vreau sa ofer publicului brailean o lectie de talent si muzica buna. Pentru ca Braila are artisti ce merita promovati, ascultati si indragiti. Nu doar ce se asculta acum pe radio sau se difuzeaza la TV are valoare si trebuie sa invatam sa ne apreciem mai mult talentele locale. Ma bucur ca am avut parte de toata deschiderea din partea celor de la Sunrise, locatia unde va avea loc show-ul si promitem cu totii un eveniment special”, a declarat Andreea Mihalache, initiatoarea evenimentului.

Cei 7 artisti cooptati in cadrul acestui concert, care ar putea fi numiti si cei 7 fantastici sunt: CornEL (Ciubotaru)– cu o cariera prodigioasa la activ, care se bucura deja de aparitii tv, piese difuzate de unele posturi de radio nationale si europene, Cosmina Elena Spinu – eleva Scolii Populare de Arta “Vespasian Lungu”, ocupanta locului I la Festivalul “Floare de april” din Tecuci, in 2014; Doru Ciutacu – cantaret si poet, prezentator al unei indragite emisiuni tv la televiziunea nationala, cu numeroase premii la festivalurile nationale; Lozioara Zamfir – premii pe podiumurile unor importante festivaluri muzicale din Sibiu, Bucuresti, Braila si premii la concursurile de pian, Zilvo ( Ciprian Zaharia) – un nou talent brailean , care isi va lansa o data cu acest concert primul single din cariera, cu potential de hit; Cristian Piron – premii la concursurile de folk, chitara clasica, concursurile nationale de muzica usoara pentru copii , participari la festivalurile nationale de muzica usoara din tara si George Nyko – un bine cunoscut al serilor de karaoke, ce a reusit deja sa isi creeze un stil si o traiectorie muzicala proprie.

See Also

Va asteptam duminica, 29 martie, cu incepere de la ora 20, sa luati parte la evenimentul Braila Stars Rise – o adevarata provocare muzicala braileana!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top