Now Reading
Cabron devine „Lupu’ de pe maidan”

Cabron devine „Lupu’ de pe maidan”

Dupa ce a incurajat oamenii sa iasa din multime si sa isi faca vocea auzita, Cabron revine cu un nou single la fel de puternic – „Lupu’ de pe maidan”, o colaborare cu Peter Pop. Perserverent, inversunat impotriva conformismului si mereu stapan pe propriile convingeri, Cabron ne da in cel mai recent single al sau o „lec?ie” personala despre reusita. Acesta ne reaminteste ca depinde doar de noi sa credem in ceea ce vrem si sa gasim acea forta de neclintit care sa ne duca pana la capatul drumului.

„Am scris Lupu’ de pe maidan pe baza a ceea ce viata m-a invatat pana acum. Am inteles c? pentru a reu?i, trebuie s? ?tii foarte clar de la început ce iti doresti, sa urmezi drumul pe care tu ti-l alegi, si sa nu astepti ca totul sa cada din cer. Tu esti responsabil pentru ceea ce obtii sau nu obtii. Viata este o calatorie in care trebuie sa dai dovada de rezistenta, rabdare si perseverenta”, a declarat Cabron.

„Lupu’ de pe maidan” este o productie HaHaHa Production si Cat Music, muzica este compusa de catre Maxim Chisaru, Constantin Bodea si Andrei Mihai, iar versurile sunt scrise chiar de catre Cabron. Piesa beneficiaza si de un videoclip de imagine spectaculos, marca HaHaHa Video Production, in regia lui Iulian Moga.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker