Now Reading
Loredana, de la scena, la catedra: artista se va afla fata in fata cu urmatoarele vedete ale muzicii!

Loredana, de la scena, la catedra: artista se va afla fata in fata cu urmatoarele vedete ale muzicii!

Loredana isi va impartasi secretele muzicale tuturor copiilor care vor vizita Atelierul de Voce si Muzica. Artista lanseaza o invitatie in lumea magica a cantecului si ii provoaca pe cei mici sa isi descopere talentul muzical sau pur si simplu sa isi petreaca ziua in compania sa si a profesorilor deja cunoscuti de la Atelierul de Voce si Muzica, in perioada 6-10 aprilie, dedicate programului “Scoala Altfel”.

Nimic nu e greu, atunci cand visele sunt indraznete. Tehnica vocala completa (CVT) m-a schimbat nu doar prin modalitatea de predare, cat si dincolo de scena. Profesorul si elevul sunt egali, iar in CVT nu exista situatie care sa nu poata fi solutionata. Vocea raspunde imediat atunci cand tehnica este folosita corect”, a spus Lucia Ciubotaru, profesor autorizat CVT.

Oana Brutaru, vocal coach, a declarat: “Sunt bucuroasa ca pot transmite aceast? tehnica vocala revolutionara, tuturor celor care doresc sa creasca din punct de vedere muzical si artistic. Sunt convinsa ca putem ajuta si inspira cat mai multi oameni, indiferent de varsta”.

Vreau sa ne depasim barierele impuse de propria persoana si sa dezvoltam capacitati nebanuite. Tehnica vocala completa m-a ajutat sa ma descopar si sa trec peste momentele dificile din concursul Vocea Romaniei, unde am ajuns pana in finala. Dincolo de aceasta experienta, m-a inspirat si mi-a largit orizontul”, a explicat ?i Maria Hojda.

Monica Goicea, profesor de vioara: “Pe durata cursurilor urmaresc sa imbin metoda de predare a instrumentului cu abordarea unei posturi cat mai relaxate, in timpul cantatului. Plictiseala si rigiditatea nu isi au locul atunci cand studiem vioara, ci transformam invatatul intr-o pasiune pe viata”.

Simona Strungaru, profesor de pian: “Cantatul la pian ne ajuta sa dezvoltam capacitatea de concentrare si de selectare a celor mai importante informatii. La fiecare curs incerc sa pun accent pe formarea unei tehnici instrumentale solide, in care dragostea pentru sunet sa primeze si sa stimuleze imaginatia sonora”.

See Also

Pe 25 aprilie, adultii pasionati de muzica vor avea sansa sa fie antrenati de Lucia Ciobotaru, profesor autorizat CVT si cea care ii este alaturi Loredanei pentru pregatirea scenica. Din program nu vor lipsi workshopuri CVT si un masterclass pentru cantareti. Ulterior acestei date, reprezentatii ?colii vor anunta o zi dedicata si actorilor sau cantaretilor de teatru, care vor avea la dispozitie cursuri speciale de CVT. In limita locurilor disponibile, workshopurile vor fi gratuite, atat pentru parinti, profesori, copii, cat si pentru avansati.

In lunile februarie si martie, Loredana a fost plecata in turneu cu show-ul “Reveria”, prin mai multe orase din Romania, dar si in Chisinau. Mai mult decat atat, Loredana pregateste un nou single, ce va fi lansat in curand.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker