Now Reading
Single: Nicole Cherry – “Mama noastra”

Single: Nicole Cherry – “Mama noastra”

Indragita cantareata Nicole Cherry revine cu o surpriza pentru fanii sai: lanseaza astazi o piesa emotionanta, exclusiv online, “Mama noastra”. “Piesa are un mesaj foarte puternic, adresat in special romanilor din afara granitelor tarii. Ideea ne-a venit dupa ce am vazut documentarele ‘Romanians are coming’. Mi-am dorit sa le raspund intr-un mod frumos celor care denigreaza imaginea romanilor. Avem o multime de romani demni de toata admiratia, cu care ne putem lauda peste hotare: Mihai Eminescu, Aurel Vlaicu, George Enescu, Simona Halep si nu numai. Prin intermediul acestei melodii, am vrut sa subliniem toate lucrurile bune pe care le avem in Romania”, a explicat Nicole Cherry.
Melodia, al carei producator muzical este HaHaHa Production, este compusa de Alex Racovita, Marius Pop si Vlad Popescu, pe versurile lui Vlad Munteanu.
Pe langa ‘Mama noastra’, Nicole Cherry pregateste un single nou, de vara. “Va fi un cantec vesel, perfect pentru sezonul cald. Atat va spun deocamdata, dar fiti pe faza, sigur o sa va placa foarte tare!”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker