Now Reading
Giulia lanseaza single-ul si videoclipul “Ghici cine?”

Giulia lanseaza single-ul si videoclipul “Ghici cine?”

Giulia lanseaza astazi videoclipul celui mai nou single al sau „Ghici cine?”, in regia lui Anthony Icuagu. Cu toate ca piesa vorbeste despre despartire, clipul ne prezinta o poveste cu accente comice, a carei morala este ca toate au un pret, iar alegerile pe care le facem se pot intoarce la un moment dat impotriva noastra, mai ales cand vorbim de dragoste.

Viata ne invata ca atunci cand ne dorim prea multe, riscam sa pierdem totul. La fel se intampla si in dragoste. O relatie functioneaza atat timp cat exist? onestitate si cei doi isi doresc sa fie impreuna. Dragostea nu este o negociere sau o lupta de convingere si, cu siguranta, nu este o cursa dupa trofee”, a declarat Giulia.

Single-ul este produs in studiourile HaHaHa Production, muzica este compusa de catre Vlad Popescu, Marius Pop, Alex Racovita, Serban Cazan si Andreea Avarvari, iar versurile de catre Vlad Popescu, Andreea Avarvari si Smiley (Andrei Maria).

In videoclip, alaturi de Giulia, au fost prietenii sai apropiati Aureliu Surulescu, Ela Voineag, Tily Niculae, Diana Dumitrescu, Jazzy Jo si Lee Heart (Radio Killer).

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top