Now Reading
Voltaj, pe cai mari la Viena

Voltaj, pe cai mari la Viena

Calin, Oli, Gabi, Vali si Adi – pe scurt, Voltaj – au luat, la sfarsitul saptamanii trecute, pulsul Vienei, unde au fost invitati de echipa postului national de televiziune austriac. Cei cinci membri ai formatiei care ne va reprezenta in luna mai la Eurovision au finalizat, astfel, filmarile pentru clipul de prezentare ce va fi difuzat inainte de intrarea lor pe scena de la Wiener Stadthalle.

Filmarea postcard-ului s-a desfasurat in doua etape: una la Bucuresti, in care artistii primesc un colet-surpriza, respectiv una la Viena, in care membrii Voltaj isi arata maiestria… pe hipodrom. Reprezentantii ORF (televiziunea austriac?) pastreaza, insa, secretul privind conceptul clipului de prezentare a artistilor, asa ca singura informatie „de culise” pe care au lasat-o sa scape este ca artistii romani vor fi… pe cai mari la Viena.

Voltaj, in componenta actuala, inseamna: Calin Goia (voce), Oliver Sterian (tobe), Valeriu Ionescu (Bas), Gabi Constantin (chitara), Adrian Cristescu (clape). Calificata in urma selectiei na?ionale din 8 martie, trupa Voltaj va urca pe scena Eurovision Song Contest 2015 pe 19 mai, in prima semifinala a competitiei, cu numarul 15 de intrare in concurs. Alaturi de artistii romani, in prima semifinala participa: Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia si Ungaria.

See Also

Atat semifinalele (19 ?i 21 mai), cat si finala din 23 mai vor fi transmise in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe TVR+.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker