Now Reading
Dominique si Triplu Sec, show live de senzatie la un concert caritabil

Dominique si Triplu Sec, show live de senzatie la un concert caritabil

Dominique, interpreta piesei “Eroul meu”, cantata impreuna cu Krem, si trupa care o acompaniaza pe artista in concerte, Triplu Sec au cantat in seara de 5 aprilie la evenimentul caritabil “A Chance For Charity #2”. Frumoasa artista a interpretat live 100 % atat un cover al super-hitului “All about that bass”, cat si piesa “Eroul meu”, pentru ca, mai tarziu sa-l acompanieze pe Blazon intr-un moment de exceptie, ce a facut tot clubul sa vibreze de energie.

M-am simtit foarte bine la concertul caritabil si ma bucur ca am putut si eu sa contribui putin la ajutorarea copiilor bolnavi si saraci. Publicul mi-a dat o energie foarte mare si am reusit sa duc tot momentul pana la capat si sa iasa totul foarte aproape de ce mi-am dorit. Am ramas foarte surprinsa de faptul ca au cantat alaturi de mine melodia “Eroul meu” si de faptul ca o cunosteau atat de bine”, a declarat Dominique.

Pe scena “A Chance For Charity #2” au mai urcat fetele de la Fo’Bidden, care au oferit un moment foarte fierbinte, Mellina, Andrei Leonte, Sabrina Fabian, Mike Diamondz si multi altii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top