Now Reading
Cristian Nistor – “Walk” ( cover live)

Cristian Nistor – “Walk” ( cover live)

Dupa ce in urma cu ceva ani a lansat “Coji de portocala” cu Simona Nae si a participat la “Vocea Romaniei”, Cristi Nistor revine cu un cover destul de interesant! E vorba de Kwabs – Walk Acoustic Cover interpretat de solist impreuna cu Naty & Elyse.
L-am descoperit pe Kwabs anul trecut dar cu alt gen de piesa decat “Walk”. Mi-a placut foarte mult artistul “Kwabs” si in special maniera in care transmite emotia. Pot spune ca “Walk” reprezinta ceva special pentru mine, regasindu-ma foarte mult in cuvintele acestei piese. Mesajul, starea sunt cele care m-au facut sa aleg aceasta piesa pentru acest acoustic cover.
De ce asa? Pai sa va spun. Am cautat pe Youtube variante acustice pentru melodie, inclusiv cantate de Kwabs, si mi s-a parut ca lipseste ceva. Presupunand ca asculti melodia cu ochii inchisi…recunosti vocea, recunosti melodia, dar parca lipseste ceva. Macar pentru mine. Ceva nu e familiar, ceva e strain fata de cum stiu eu productia de pe radio. Mi se pare ca lipseste energia, starea fiind mult mai “cuminte” decat in productie. De aceea m-am gandit sa fac un acoustic cover in care nivelul de energie sa fie macar la fel cu cel din original. Sper ca am reusit, macar putin! Ramane sa decideti voi
“, a spus solistul.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top