Now Reading
Mario Joy lanseaza noul hit “Nada Más”

Mario Joy lanseaza noul hit “Nada Más”

In mare parte a carierei sale, Marius Nicula alias “Mario Joy” s-a concentrat mai mult pe parte de compozitie si munca in studio unde a participat alaturi de artisti autohtoni precum Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider si multi altii la o serie de hituri ce au aparut pe piata. A avut totusi un moment in viata cand a hotarat sa lanseze o piesa ca si artist interpret, moment ce s-a petrecut in anul 2010 cu piesa intitulata “Vejo Bonito”. Atunci a cunoscut pentru prima oara succesul si gustul concertelor , piesa devenind hit in mai multe tari precum Grecia, Cipru, Albania, Azerbaijan.
In anii ce au urmat, dupa o serie de piese lansate, artistul a hotarat sa revina la munca de compozitor. S-a pregatit temeinic, s-a perfectionat alaturi de echipa “JHaps Records”, echipa de unde a plecat si hitul “Bilionera” cu peste 80 milioane de vizualizari, astazi venind in atentia publicului cu o compozitie proprie intitulata “Nada Más” . Piesa a fost finalizata in materie de orchestratie/mix/master in studiourile casei de discuri “JHaps Records” de catre inginer Pal Claudiu Ramon si Andrei Murariu.
Piesa suna a hit, drept urmare case de discuri din Turcia, Grecia si Cipru au confirmat deja parteneriatul pe proiectul “Mario Joy” inainte de lansarea oficiala.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker