Now Reading
Mario Joy lanseaza noul hit “Nada Más”

Mario Joy lanseaza noul hit “Nada Más”

In mare parte a carierei sale, Marius Nicula alias “Mario Joy” s-a concentrat mai mult pe parte de compozitie si munca in studio unde a participat alaturi de artisti autohtoni precum Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider si multi altii la o serie de hituri ce au aparut pe piata. A avut totusi un moment in viata cand a hotarat sa lanseze o piesa ca si artist interpret, moment ce s-a petrecut in anul 2010 cu piesa intitulata “Vejo Bonito”. Atunci a cunoscut pentru prima oara succesul si gustul concertelor , piesa devenind hit in mai multe tari precum Grecia, Cipru, Albania, Azerbaijan.
In anii ce au urmat, dupa o serie de piese lansate, artistul a hotarat sa revina la munca de compozitor. S-a pregatit temeinic, s-a perfectionat alaturi de echipa “JHaps Records”, echipa de unde a plecat si hitul “Bilionera” cu peste 80 milioane de vizualizari, astazi venind in atentia publicului cu o compozitie proprie intitulata “Nada Más” . Piesa a fost finalizata in materie de orchestratie/mix/master in studiourile casei de discuri “JHaps Records” de catre inginer Pal Claudiu Ramon si Andrei Murariu.
Piesa suna a hit, drept urmare case de discuri din Turcia, Grecia si Cipru au confirmat deja parteneriatul pe proiectul “Mario Joy” inainte de lansarea oficiala.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top