Now Reading
Tamy lanseaza single-ul si videoclipul “Te iubesc”

Tamy lanseaza single-ul si videoclipul “Te iubesc”

Majoritatea povestilor de dragoste sunt romantice, insa Tamy ne arata si latura jucausa, cu o altfel de chimie intre doi indragostiti, in videoclipul “Te iubesc”.

Noua piesa a lui Tamy este produsa de catre Boier Bibescu si compusa de catre Tamy, Boier Bibescu, Stela Anita, Cristian Valentin Udrea si Nonis G. Videoclipul este regizat de catre Stella, iar Tamy este atat senzuala, cat si energica si inocenta, intr-o poveste de dragoste din care nu lipseste sarea si piperul.

Odata cu lansarea single-ului “Te iubesc”, Tamy a pregatit o surpriza de proportii fanilor, care o pot vedea in ipostaze extrem de senzuale in noul numar Playboy, ce se gaseste deja in toate magazinele de specialitate.

Pentru prima oara am simtit ca este cazul sa exploatez si latura mai sexy, lipsita de inhibitii. Sper sa va placa noul meu single si videoclipul, dar si noul numar Playboy. Vreau sa multumesc intregii echipe: Ana Maria Saragia – stilist, Ionut Tanasie – consilier imagine, Tania Presura – make-up artist, Ola Barcari – hair stylist si Urian Stelian – actor. Rezultatul este unul pe masura asteptarilor si m-am simtit extraordinar de bine la filmari“, declara Tamy.

See Also

Tamy s-a lansat oficial sub numele IMBA in anul 2008, la Selectia Nationala Eurovision, cu piesa “Yeke Yeke”. Frumoasa artista a lansat piese ca “Yeke Yeke”, “Round and Round”, dar si colaborari cu Claudio Cristo pentru piesa “Teach me”, cu Morris pentru single-ul “Siente la vibra”, dar si cu Bibanu MixxL pentru single-ul “Acolo”. Pe langa acestea, Tamy compune melodii pentru numerosi artisti romani.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker