Now Reading
Gojira & Planet H deschid concertul lui Skrillex

Gojira & Planet H deschid concertul lui Skrillex

Cei mai de seama reprezentanti ai dubstep-ului romanesc, Gojira & Planet H, vor deschide concertul lui Skrillez din data de 1 mai ce va avea loc in complexul Enigma Beach din Mamaia.
Cu o activitate de mai bine de 10 ani, Gojira este unul dintre cei mai experimentati si inovativi DJ, remarcandu-se prin combinatiile de bass, techno, breakbeat si dubstep cu care a cucerit rapid scena electro de la noi. Planet H si-a inceput cariera ca membru fondator al grupului rock Godmode, iar datorita deschiderii sale catre o paleta diversa de genuri muzicale, a reusit sa le imbine in mod inedit si sa creeze mixuri formidabile.
Impreuna, Gojira & Planet H formeaza un duo imbatabil care va face senzatie inaintea urcarii pe scena a lui Skrillex.
Cei doi DJ au promis un set special care va cuprinde atat piese proprii, culese din laboratorul lor muzical, dar si remixuri ale unor piese bine cunoscute apartinand unora dintre cei mai tari muzicieni din Romania. Astfel, fanii prezenti la concert se vor putea dezlantui pe ritmurile unor piese ca “Marea Baietzeala” (ft. Kazi Ploae), “Da-i mai tare”(feat.Doc), “Fugi” (feat. Deliric), “Fac ce-mi place” (feat. Doc & Deliric), “Robot armasar attack”, ““Regele Verii” (feat. Robin Proca), “Bang Bang”(feat. Alan si Kepa), dar si pe remixurile unor piese ca “Varza” (Vita de Vie) sau “Turbofin” (Grasu XXL).
In plus, Gojira & Planet H au pregatit si o surpriza urmand sa mixeze in premiera o noua piesa realizata impreuna cu Freakadadisk, cunoscutul DJ din trio-ul hip-hop Parazitii.
Skrillex va concerta in premiera in Romania intr-un eveniment organizat de Radio ZU & ZU TV. Biletele sunt disponibile in reteaua Bilete.ro sau online pe www.bilete.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top