Now Reading
Videoclip: Andreea Balan – “Baila”

Videoclip: Andreea Balan – “Baila”

Andreea Balan a lansat astazi un nou single, un nou videoclip si o multime de dansuri noi! “BAILA” este titlul piesei ce marcheaza un nou inceput in cariera ei, o noua imagine, o noua directie si un show mai mare si mai colorat.
Pentru prima data in ultimii 2 ani, Andreea Balan vine cu un videoclip in care promoveaza ceea ce o diferentiaza de oricare alta cantareata din Romania: coregrafiile spectaculoase create chiar de ea.
In premiera absoluta pentru productiile de televiziune din Romania, Andreea Balan va incerca sa reinterpreteze in fiecare dintre show-urile tv la care este invitata in zilele viitoare acest nou videoclip – Baila, iar asta va implica un tur de forta: vor fi patru minute de spectacol, mai multe trupe de dansatori si 4 schimbari de costume, in timp real.
Noul single Baila are un videoclip cu patru stiluri de dans, 10 dansatoare si … 100 de costume. Ideea videoclipului ii apartine Andreei Balan care a vrut sa redea un carnaval urban, plin de energie pozitiva pentru ca “sunt prea multe balade triste acum pe piata, iar oamenii au nevoie sa se bucure intreaga vara”. Regizorul videoclipului este Alex Ceausu.
Coregrafiile sunt inspirate din filme de la Bollywood, dar si din coregrafiile pe care Andreea si partenerul ei de dans, Petrisor, le-au invatat in Mexic cand au obtinut locul doi pentru Romania la una dintre cele mai grele competitii de dans din lume, Campionatul International de Dans.
In clip mai apar, pe langa Petrisor, cele 10 dansatoare si figuratia speciala, pustiul pe care cinefilii l-au vazut in filmul castigator la Berlin, Aferim.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top