Now Reading
Alyxx Dione lanseaza primul ei single, “Chingalinga”, feat Jason Derulo

Alyxx Dione lanseaza primul ei single, “Chingalinga”, feat Jason Derulo

Pregateste-te sa canti! Pregateste-te sa dansezi! Pregateste-te pentru noua senzatie a muzicii pop – Alyxx Dione!
RCA Records si Future History Records au anuntat lansarea primului single ALYXX DIONE, in colaborare cu Jason Derulo.

Piesa “Chingalinga” este compusa de catre Jason Derulo, alaturi de Sean Douglas, Jason Evigan, Jonas Jeberg si produsa de catre Jonas Jeberg si Jason Evigan. Videoclipul oficial al piesei va fi lansat luna aceasta, iar primul album al artistei la sfarsitul anului 2015.

Artista, in varsta de 22 ani, a inceput sa cante si sa inregistreze piese inca de la varsta de 11 ani. ALYXX este primul artist semnat la casa de discuri ‘Future History’, label creat de catre Jason Derulo si managerul sau Frank Harris.

Sunt extrem de mandru si emotionat sa prezint tuturor propriul meu label, dar si pe Alyxx Dione. Colaborarea mea cu Frank a inceput in urma cu multi ani, insa abia acum am decis sa lansam un record label si sunt incantat ca Alyxx Dione este primul nostru artist. Suntem entuziasmati de colaborarea cu RCA Records si ne dorim sa lucram impreuna la numeroase proiecte de succes“.

See Also

Single-ul “Chingalinga” este deja in magazinele digitale si este in continua urcare in topul celor mai viralizate piese de pe Spotify din Franta, Finlanda, Italia, Belgia, Olanda, Suedia, SUA, Norvegia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker