Now Reading
Single: Simona Nae – “Tu me amas”

Single: Simona Nae – “Tu me amas”

O coproductie Cat Music si Sprint Music, noul single al Simonei Nae, lansat astazi, este compus de catre artista, in colaborare cu Boier Bibescu, Chariton Robert Iohanes, Septimiu Urzica, Ene Danut Cristian si promite, inca de la primele acorduri, sa fie o candidata la titlul de hitul verii.
Am lucrat foarte mult la piesa “Tu me amas”, impreuna cu Boier Bibescu si am pus mult suflet, pentru ca aceasta s? iasa exact asa cum imi doream. Melodia este una ritmata, de vara, genul de piesa pe care poti dansa pana dimineata, dar care are si un mesaj profund, de iubire. Sper ca fanii si sustinatorii mei sa se regaseasca in ea si sa o asculte cu placere de fiecare data“, a declarat Simona Nae.
Cu cateva zile inainte de lansare, noul single al Simonei Nae a fost ascultat in avampremiera de catre oameni alesi intamplator pentru ca artista sa poata vedea la cald prima reactie a oamenilor cand ascultau piesa. Artista a postat pe pagina ei de Facebook un filmulet cu reactiile oamenilor in momentul in care ascultau pentru prima data noua ei piesa.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top