Now Reading
Luminita Anghel, Pepe si Proconsul – in recital in cadrul celei de-a XI-a editii a Festivalului International “George Grigoriu”

Luminita Anghel, Pepe si Proconsul – in recital in cadrul celei de-a XI-a editii a Festivalului International “George Grigoriu”

In acest an, Festivalul international de muzica usoara “George Grigoriu” va reuni la Braila 13 concurenti romani si 11 straini. Manifestarea, ajunsa la a XI-a editie, isi propune promovarea muzicii usoare autentice, afirmarea si lansarea tinerelor voci si propulsarea lor in elita muzicii usoare romanesti si internationale. Concursul se va desfasura pe doua sectiuni: concurs si recitaluri sustinute de artisti deja consacrati. Evenimentul va avea loc Intre 29 si 31 mai
In acest an s-au inscris 24 de concurenti, 13 din Romania si 11 din afara tarii: Cuba, Italia, Bulgaria, Elvetia, Rusia si Republica Moldova. In prima seara indragita cantareata Luminitei Anghel va sustine un recital de senzatie, iar in urmatoarele doua seri vor sustine recitaluri Pepe si trupa Proconsul. In final va fi si un concert al castigatorului de anul trecut al Festivalului <>, trupa Art Band, din Republica Moldova.
Marele Premiu din acest an este in valoare de 5.000 de euro, premiul I va fi in valoare de 2.500 de euro, premiul II – 2.000 de euro, iar premiul III – 1.500 de euro. De asemenea, se vor acorda si trei mentiuni, a cate 500 de euro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top